spacer
spacer

spacer
 
header
JALTP.COM
Kezdőlap
Linkek
Keresés
Vendégkönyv
Részönkormányzat
A lakótelep története
Térkép
Képek
Galéria
Dési Művelődési Ház
Közösségi Ház
Szabó E. Könyvtár
ALUL-JÁRÓ
Medáliák Egyesület
Jégcsarnok
Tanuszoda
Írisz Családi Kör
FEGOSZ
Idősek Gondozóházai
Idősek Klubjai
HASZNOS
Ferenc Busz
Orvosi Rendelők
A 9. TV műsora

Informatikai partner
NRG-COM Kft.
 
Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Jelenleg 43 bejegyzés van a vendégkönyvben.
Oldal: 1 2 3 »

NévBejegyzés
Németh ErzsébetBejegyezve: 2010. szept. 28., kedd, 14.51.00 CEST
Keresem azokat a tanulókat,akik a Dési Huber Ált.iskolában végeztek 1968-ban. 
Az osztályfőnök:Károly Zoltánné
nanka56@freemail.hu
béluBejegyezve: 2010. szept. 2., csütörtök, 21.24.15 CEST
Sajnos egyre rosszabb a közbiztonság itt, vagyis inkább egyre több olyan embereket költöztettek ide akik eddig nem voltak itt!!!!Csak az idén történtek:szomszédom láncát letépték a kapualjba , a másik szomszédot 2 szer kirabolták a sparnál ,a felettünk lévő házba betörtek , a másik házba leütöttek egy nőt a táskájáért , a lépcsőházunkból a folyosóról folyamatosan tűnnek el a virágos és egyéb dolgok , a minap nagy hangzavar volt a lépcsőházba másnap reggel egy halomnyi ruha , cipő és szemét volt szétdobálva a folyosón!olyan emberek járkálnak a házba akiket nem is láttam még itt a minap is rá lett szólva egy fiúra hogy mit keres itt?erre ő szó nélkül kiment.Hát mit keresnek az ilyen emberek itt?Nehogy már én féljek ezektől!!!!Jobb lenne ha több polgárőr vagy rendőr figyelne.szóval csak szólok hogy mindenki vigyázzon értékeikre és főként önmagukra!!!!Figyeljetek oda!!!
tamasBejegyezve: 2010. máj. 4., kedd, 11.52.32 CEST
mi lesz a pest-buda mozival? ha a lakotelepnek van szepseg hibaja, akkor az a "mozi". ugyanakkor potencialis befektetesi lehetoseg is, hogy lehet hogy meg mindig uresen all? :?
ungitom@freemail.hu
linachanBejegyezve: 2010. febr. 19., péntek, 09.36.08 CET
Nekem csak szörnyű élményeim voltak az iskolával. Másodikban tetves lettem és teljesen kiközösitettek, csúfoltak és így tovább. Alig voltak barátaim pedig semmitse csináltam. A tanárok meg nem csináltak semmit hiába is szóltam hogy bántanak. Nagyon rossz egy iskola és örültem amikor végre elballagtam.
Tóth TímeaBejegyezve: 2009. nov. 2., hétfő, 14.01.50 CET
Férjemmel 3 éve költöztünk a lakótelepre. Nagyon megkapó volt a sok "zöld" és a belvároshoz képest rendezett környezet. Sajnos azóta a helyzet és ennek függvényében a véleményünk is változott - elsősorban a közbiztonságra gondolok. Lassan havonta egy szelektív hulladékgyűjtőt minimum felgyújtanak, a lépcsőházunkban az elmúlt évben két alkalommal próbáltak lakást feltörni és három hete fényes nappal a házunk elől lopták el az autónkat. És ezek csak a személyes tapasztalataim. Véleményem szerint a megoldás - sok más lakótelephez hasonlóan - a téfigyelő kamerás rendszer kiépítése lenne. Kíváncsi lennék arra, hogy történt-e már ezzel kapcsolatosan bármilyen "lépés" a lakótelepen. Amenynyiben nem, szívesen segédkeznék/részt vennék a kezdeményezés elindításában.
szkkatiBejegyezve: 2008. szept. 18., csütörtök, 09.17.09 CEST
A kishölgy, aki elvesztette éves bkv bérletét, jelentkezzen szkkati@fibermail.hu
szkkati@fibermail.hu
Kreutz LászlóBejegyezve: 2008. ápr. 1., kedd, 17.26.42 CEST
Köszi, tényleg Balda Györgyné. Azt hiszem ott kezdte a pályát, és onnan ment nyugdíjba. :eek
kreutzlaszlo@gmail.com
AL12Bejegyezve: 2008. márc. 30., vasárnap, 22.06.49 CEST
Kreutz Laszlonak! 
Agi neni neve:Balda Gyorgyne. Engem is tanitott az 1971-72-es tanevben
alili@citromail.hu
PMBejegyezve: 2008. márc. 18., kedd, 18.39.01 CET
Üzenem annak a nem igazán kedves hölgynek, aki kislapáttal és zacskóval, a sokat emlegetett Dési-Ifjumunkás sarkán lévő nagyon szép virágágyásból tulipán hagymát lop, az éjszaka leple alatt, hogy szégyelje magát!!  
 
A Dési 10-be tért haza megelégedva magával.
PMBejegyezve: 2008. márc. 17., hétfő, 21.52.34 CET
Üzenem, annak a kedvesnek nem nevezhető hölgynek, aki a Dési Huber 10-ből, az éj leple alatt, a kislapátjával és a zacskójával, a sokat dícsért Dési Huber sarkán lévő virágágyáshoz jár tulipán hagymákat lopni, hogy szégyelje magát!!!!!
HreblayBejegyezve: 2008. jan. 28., hétfő, 15.00.25 CET
Tisztelt Felhasználók! 
 
Átnéztem a lapot, és a Ferencváros honlapját is, de nem találtam senkit, akit többek között az alább leírt közérdekű kérdésben zavarni lehet. 
Kérem segítsen valaki, én szívesen végigviszem az alábbi probléma megoldását. Legalábbis addig ameddig tudom. 
 
Engem, és vsz. több JALTP-i lakost is zavar a megnövekedett autó, és buszforgalom (és akkor nem beszélek a törvényellenesen bejövő járművekről, mint 5 tengelyes pótkocsis, a járművek 30 km/h-t meghaladó sebességéről, stb.). 
 
A Távíró és Napfény-Pöttyös utcák, de a Désy H. is alapvetően tranzit-útvonalakká váltak. A Távíró utcában, ahol lakom elvileg 3 féle csuklós BKV járat kanyarodik be, de gyakorlatilag ennél több (Kellemes a 23 óra utáni és a 04:30 körüli váltózaj a kanyarban). Sok esetben ezek nem is állnak meg, csak "kényelmi" szempontjaik miatt erre fordulnak. Ez nekik kényelmes, csak az igazság az, hogy mondjuk nem 200 ember nyugalmát zavarják a "családiházas" Határ úton, hanem mondjuk 4000-ét a lakótelep Frontházaiban. 
 
Annak idején volt valami vita a BKV-val, de aztán az "erősebb kutya" győzőtt. Én megpróbálnék valamit tenni. 
 
Üdv: 
HJ 
jhreblay@t-online.hu
Kreutz LászlóBejegyezve: 2008. jan. 25., péntek, 22.03.16 CET
Szia Zoli! Emlékszem a nevedre! Az Etelke néninek Gyömöre volt a gúnyneve. Anyámat hivatta egyszer, ő a Gyömöre tanárnőt kereste, akkor mondták neki, hogy ez a nő csúfneve. Jó buli volt. :)
kreutzlaszlo@gmail.com
BZOLIBejegyezve: 2008. jan. 22., kedd, 21.01.36 CET
MEG NEHANY NEV, AMI IDOKOZBEN ESZEMBE JUTOTT 
 
SOMOGYI MARIA 
MEGYESI EVA 
GALAMBOS ERZSI 
SURI PETER 
PETRUSKA GABOR 
HAJDU-MITOK LAJOS 
MAVROMATISZ APOSZTOLISZ (MANCI) 
GITTIDISZ JANISZ  
VONBURCKHART@YAHOO.COM
BZOLIBejegyezve: 2008. jan. 23., szerda, 14.21.50 CET
KREUTZ LACI, A NEVEDRE HATAROZOTTAN EMLEKSZEM, TE AKKOR MAR FELSOS VOLTAL AMIKOR EN ODA KERULTEM 
NEM HISZEM HOGY MAR MEGISMERNELEK, DE EGYSZER AZ OSZTALYFONOKUNK (AKKOR KISS PALNE - ETELKA NENI) BETEG VOLT ES SZETOSZTOTTAK MINKET AZ OSZTALYOK KOZOTT 
EN A TE OSZTALYODBA KERULTEM, NEVEDRE ONNAN EMLEKSZEM PONTOSAN, HOGY KIHIVTAK TEGED FELELNI, ES MEG MINDIG AZ EMLEKEIMBEN VAN HOGY OTT ALLTAL A FEKETE TABLA ELOTT A KRETAVAL A KEZEDBE, ES NEKEM A NEVEDEN JART AZ ESZEM, HOGY AZ NEMETUL KERESZTET JELENT.....  
 
MEGNEZTEM A LINKET, KOSZI SZEPEN, DE EN NEM VAGYOK RAJTA EGYIKEN SEM 
LEGKOZELEBB HA HAZAMEGYEK, ELOVESZEM AZ OSSZES TABLOT, ES FEL LEHET TENNI A HONLAPRA 
 
SZERETETTEL UDVOZOLLEK 
BZOLI
VONBURCKHART@YAHOO.COM
Papp MónikaBejegyezve: 2008. jan. 17., csütörtök, 18.50.43 CET
Amikor 1988-ban a lakótelepet választottuk, egy tiszta, rendezett környék volt. Mostanra a helyzet több fokkal romlott. El kellene gondolkodni azon, hogy miként lehetne úrrá lenni, az elszaporodott, helyenként feltűnő szeméthegyek tömkelegén, az eldobált több mázsányi cigarettacsikken, az irdatlan sok kutyapiszkon. Ezt, az itt lakók, itt járók, élők termelik. Kicsit balkániasodik a helyzet. Őszintén szólva az Ecseri úti aluljáró sem az én stílusom, de a felszín is tiszta kosz, a kereskedők nem tartják rendbe a környezetüket. Borzasztóan néz ki az aluljáró azzal a művészinek nem nevezhető harlemi firkákkal. A gyönyörű zöld területek mára már a szemétkupacok színhelyei, ami érthetetlen. Igaz Bulgáriában is szeretnek bokáig járni a szemétbe, és a patkányokkal is jól megférnek. Ez a cél?? A közbiztonságról pedig annyit, hogy az ember orra előtt lopják le a kocsikról a dísztárcsákat. A lakótelep tele van rendszámnélküli autókkal. A rendőrséggel kapcsolatosan nincsenek jó tapasztalataim. Az itt lakók, akiknek szintén szúrja a szemét ez a mostani állapot, összefoghatnának. Természetesen amennyiben igényünk van rá. De hogy legyen egy kis szép és jó is, a Dési Huber- Ifjumunkás kereszteződése mindig nagyon gyönyörű a sok virággal. Jó lenne, ha ezt tekintenénk uralkodónak. Üdvözlet mindenkinek!
Kreutz LászlóBejegyezve: 2007. nov. 10., szombat, 16.45.56 CET
Üdvözlet minden T. olvasónak. Burka Zoltánnak üzenem ezt a linket. 
http://lobogoutca.fw.hu/ az "A" sok weblapja. 
http://lobogo.fw.hu/ 
A "B" sek weblapja. Burka Zoli név ismerős nekem. 
Üdv mindenkinek! 8)
kreutzlaszlo@kreutz.hu
Völgyi KálmánBejegyezve: 2007. szept. 14., péntek, 20.32.26 CEST
1994-ben költöztünk a lakótelepre. 
Mindig is egy kultúrált,lakható környezetnek tartottam.Sajnos az embert érik sokkoló dolgok(manapság több is mint amennyi kéne).Ilyen pl: 
mostanság a lakótelepen 10 év után ismét egyre többször előforduló gépkocsi lopások és rongálások,ill. üzletek fosztogatása. Sajnos az amúgy is túlterhelt rendőrség nem tudja felvenni ezekkel a sunyi, alattomos,piti kis bűnözői csoportokkal 
a versenyt.Kár,hogy a lakótelepen nincs vagy legalábbis nem tudok működő polgárőrségről.Lehetne szervezni az itt lakók áldoznának rá,biztosan. 
A lap tetszik,jó volt a galériát végig nézni. 
Üdvözlettel Völgyi Kálmán :(
Gyimesi AndreaBejegyezve: 2007. szept. 14., péntek, 06.59.12 CEST
Régi vágyam teljesült azzal hogy, 1 hónapja a Lakótelepre költöztem. 
DE: 
Az ablakok alatti játszóterek nem nyerték el a tetszésem- nem mindenki van otthon egész nap, van aki szeretne a saját lakásában pihenni! 
 
Tegnap a környéken a Suzuki gépkocsikról lelopták a dísztárcsákat, én legalább 5 ilyen autót láttam. 
 
Hát...szokni kell a lakótelepet. 
gya2054@yahoo.com
IguanaBejegyezve: 2007. júl. 16., hétfő, 20.20.01 CEST
ÜDV! 
 
5 évig laktam a lakótelepen albérletben (a Friss utcában), 1 év belvárosi kiruccanás után újra itt lakom - de mostmár lakástulajdonosként. 
Örülök, hogy van Pesten egy ilyen hely, és örülök, hogy ilyenek az ittlakók. 
8)  
 
GYIK
iguana@vipmail.hu
Kreutz LászlóBejegyezve: 2007. jún. 25., hétfő, 13.28.16 CEST
Üdv minden kedves olvasónak! Az 1963-ban a Lobogó utcai iskoláéba kezdőknek mondom van egy érdekes weblap, talán valaki magára ismer. Ezt az osztályt később három másik osztályba szétszedték. Ági néni volt az ofő.  
http://lobogoutca.fw.hu/ 
Ha valaki magára ismer, írjon, hogy tudassam vele a következő osztálytalálkozót. Hali! 8)
kreutzlaszlo@kreutz.hu
Powered by AkoBook V3.42
spacer
Epres Óvoda
Méhecske Óvoda
Napfény Óvoda
Ugrifüles Óvoda
Kosztolányi Dezső
Kőrösi Cs. Ált. Isk.
Weöres S. Ált. Isk.
Gundel K. VISZI
Harsányi J. GSZKI
Weöres S. Gimn.
Zöld Kakas Líceum
Buddhista Főiskola

IMPRESSZUM

www.desi.hu

desimuvhaz@desi.hu

Szerkeszti:

Dési Huber István Művelődési Ház

Bp. 1098 Toronyház u. 17/b

Tel: 280 6247, 280 7768  desimuvhaz@desi.hu

Hibabejelentés:

desimuvhaz@desi.hu


 
© 2019 József Attila Lakótelep
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer